De Breinbeweeggroep geheugen veranderingen?

Ervaart u veranderingen bij uzelf waardoor u het moeilijk vindt om vorm te geven aan uw dagelijks leven? Merkt u bijvoorbeeld veranderingen bij het onthouden, het denken, het vinden van de juiste woorden en hoe u uw dag indeelt? Wilt u in gesprek over uw ervaringen en wilt u in beweging blijven? Dan is de Breinbeweeggroep echt iets voor u. De Breinbeweeggroep bestaat uit acht bijeenkomsten met een groepsgesprek en een bewegings-half uur. Belangrijk voor uw deelname aan de groep is dat u open over uw ervaringen in gesprek wilt gaan. Het niveau van de oefeningen vraagt dat u zelfstandig kunt traplopen. Wilt u graag deelnemen aan de Breinbeweeggroep? Voor aanmelden of informatie over deze groep kunt u terecht bij:
Jeannet Kamphuis Coördinator
Het Geheugensteunpunt Epe/ Vaassen
Stationsstraat 25 Epe/ Torenstraat 15 Vaassen
06 82677999
epe@hetgeheugensteunpunt.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.