Zomer in Gelderland komt naar Emst 23 augustus


Teun Mulder uit Emst, bekend Nederlands baanwielrenner, die in 2004, 2008 en 2012 deelnam aan de Olympische Spelen in Athene, Beijng en Londen, is de coach van het team dat meedoet aan Zomer in Gelderland tijdens het Emsterfeest.
Teun Mulder met zijn verhaal. Vrijdag 23 augustus is het dan zo ver. Dan strijkt het circus van Zomer in Gelderland neer in Emst. Een poosje geleden is de Oranjevereniging benaderd of ‘Emst’ mee wou doen aan Zomer in Gelderland. Voor wie het programma niet kent een korte uitleg. Omroep Gelderland komen in de ochtend van 23 augustus naar Emst met radio en televisie. Door Emst is een team en vrijwilligers samengesteld welke verschillende opdrachten moeten doen. Zo is er de parade waarin verenigingen en groepen zich kunnen presenteren. Er is een opdracht dat er een decor gebouwd moet worden en dat wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt. En zo gebeurt er nog veel meer op 23 augustus. ’s Avonds is er een live uitzending. Met de opdrachten kan geld verdiend worden (maximaal 1000 euro) voor een goed doel. Door de Oranjevereniging is gekozen voor de 2 basisscholen in Emst. De eerste 250 euro is te verdienen bij een minimale hoeveelheid van 300 man publiek. Het zou daarom leuk zijn als er veel mensen naar Emst komen om het team aan te moedigen. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken. Teun Mulder is bijzonder trots dat meerdere bedrijven zich hebben aangeboden om te helpen waaronder het beschikbaar stellen van materiaal en veel mensen hebben tevens aangeboden om te komen helpen.
Het team heeft onlangs overleg gehad en is er helemaal klaar voor, zegt coach Teun Mulder

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.