Fietsstad 2020 kies jouw Fietsstad 2020


En maak kans op een elektrische fiets! We zijn benieuwd naar je fietservaring in de gemeente waar je vaak fietst. Doen ze genoeg voor fietsers of mag er een tandje bij? Door je mening te geven kunnen we aan de slag om fietsen nóg veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien lever je een bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland! Het invullen van de enquête duurt slechts 10 minuten. Door het invullen maak je kans op prachtige prijzen zoals één Gazelle e-bike en 10x luxe Spanninga fietslampjes. Daarnaast geniet je van korting op een ticket voor Bike MOTION Benelux, E-bike Xperience en de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs, het hele assortiment van Xtorm, een hotelovernachting van Goedverblijf.nl, het fietsrouteboekje van Holland boven Amsterdam en de Ik Fiets app.
Gazelle stad e-bike Koninklijke Gazelle komt binnenkort met een markante nieuwe e-bike met een robuust design, die zich uitstekend thuis voelt in de stad en niet terugdeinst voor volle fietsenstallingen. Vul de enquête in en maak kans op het winnen van deze nieuwe elektrische stadsfiets van Gazelle t.w.v. €2199,-.

Voor welke gemeente vul je de vragenlijst in:
Je kunt de enquête invullen voor de gemeente waar je woont, maar ook voor een gemeente waar je forens of toerist bent. 

Selecteren  Epe enz.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.