Laatste Epische Avond – speciaal moment 23 augustus


vrijdag 23 augustus vind de laatste Epische Avond plaats van 2019. Deze nieuwe zomerfeesten die worden gehouden op het plein bij de grote kerk in Epe hebben inmiddels al 5 vrijdagen plaatsgevonden en konden niet bestaan zonder de hulp van vele  rijwilligers! Daarom zal om 22:30 de JPR Strinxband – die het voorprogramma heeft verzorgd van bands als Di-rect, normaal, de Dijk en de Golden Earring, en nu de Epische Avonden afsluit – voor een paar minuten stoppen met spelen waarna alle vrijwilligers het podium op gehaald zullen worden. Zij worden dan feestelijk bedankt voor alle gedane inspanningen. Wellicht is het mooi om hier aandacht aan te besteden op uw platform! Graag zie ik u vrijdag avond op het plein bij de grote kerk (beekstraat 1a) in Epe. Meld u even bij mij (David van Walderveen), dan zorg ik dat u een gratis drankje krijgt en, wanneer nodig, meer informatie over de avonden. PS: van 18:00 tot 20:00 hebben wij een optreden speciaal voor clienten van de Passerel en andere zorginstellingen, naast dat zij afgelopen vrijdagavonden een bar hebben bedient worden ook hen op deze manier bedankt. Kort om het wordt een bijzondere avond!

Hopelijk tot vrijdag!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.