Toyota Wagenmaker en KCVO vieren hun loyaliteit


Onze sponsor en naamgever van het Toyota Wagenmaker Toernooi heeft zich opnieuw aan ons verbonden. Vandaar dat onze tribune is voorzien van frisse, nieuwe belettering! Zo kunnen we weer samen vooruit. 
Vanavond, juist voor de aftrap van de wedstrijd KCVO tegen Activia, bedankte onze voorzitter Wilco Oortwijn Wim ten Teije van Toyota Wagenmaker voor zijn trouwe sponsoring. Ook namens onze sponsorcommissie vertelde hij dat wij trots zijn op Toyota Wagenmaker als sponsor. Bloemen en een aantal stevige, dankbare handdrukken volgden voor Wim ten Teije. De leden van de sponsorcommissie spraken daarbij hun vertrouwen uit in opnieuw mooie jaren samen.

V.l.n.r: Wilco Oortwijn, Wilco Bosgoed, Wim ten Teije, Wim Meuleman, Laurens Betting

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.