Ridder en jonkvrouwe tocht Cannenburgh 27 augustus

Zijn jullie er klaar voor?! Ga verkleed als ridder of jonkvrouw op pad richting Kasteel Cannenburch.Bij het startpunt, TOP1Toys, kun je een boekje met de routebeschrijving en een plattegrond kopen. Ook krijg je een munt mee voor eendrankje die je kunt inleveren bij Restaurant het Koetshuis. Wanneer Restaurant het Koetshuis gesloten is krijg je tegen inlevering van deze munt eendrankje bij Kasteel de Cannenburch.Bovendien krijg je bij TOP1TOYS een echte ridderoutfit aangemeten want anders kan je natuurlijk niet tot Ridder of Jonkvrouw geslagen worden.Voor het lenen van de ridderoutfit wordt wel een borg gevraagd maar die krijg je natuurlijk weer terug. Als je de ridderoutfit naar afloop weer hebt ingeleverd krijg je een munt voor een heerlijk ijsje bij IJssalon Rozeboom.Ben je er klaar voor TOP!!! Ga naar TOP1TOYS en laat zien dat jij het
aandurft om Ridder of Jonkvrouw te worden.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.