Jongdierendag Kleinderenvereniging Vaassenn en Omstreken 31 augustus


Op zaterdag 31 augustus zal de jaarlijkse jongdierendag worden gehouden voor de leden van kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken . Zij hebben 151 dieren ingezonden met hun leden, dat zijn 85 konijnen, 22 hoenders, 25 dwerghoenders en 19 sierduiven. Om deze dieren te beoordelen op diverse onderdelen zoals type en bouw maar ook op kleur en andere eigenschappen zijn er vier keurmeesters uitgenodigd. Voor de konijnen hebben we dit jaar de heer G.M de Vries en mevr. H. v.d. Velde. Voor de hoenders en dwerghoenders is dat de heer W. Voskamp. De sierduiven die zijn ingezonden zullen door de heer A.H.P.J. Brouwers worden beoordeeld. Op deze jongdierendag is het dan ook mogelijk om met de keurmeesters te overleggen wat goede of foute eigenschappen zijn van hun ingezonden dieren en waar men op moet letten om het ingezonden ras te verbeteren voor de toekomst.Rond 15.00 uur zal de prijsuitreiking zijn, deze prijzen worden dit jaar aangeboden door de familie W.Gerritsen van het bedrijf Gerritsendesign uit Emst. De jongdierendag begint om 9.30 uur, u bent deze dag tot 16.00 uur van harte welkom om te ervaren waar onze leden mee bezig zijn, om deze mooie rassen in stand te houden en te verbeteren voor in de toekomst.Het adres is de Rank, Torenstraat 15 te Vaassen. De toegang deze dag is gratis.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.