WAT EEN GEWELDIG EMSTERFEEST 2019 WAS HET !!!


Drie dagen lang Emsterfeest. Bijna niet vol te houden. Publiek kwam vanuit de verre omgeving naar de Molenweg in Emst. Want daar gebeurde het allemaal. Begon donderdagmiddag met een middag voor 50-plussers. Donderdagavond een geweldig optreden van Peter Beense en een optreden van de coverband Super Sundays. Wat te denken van de Beatcrooks. Het dak van de supergrote tent moest eraf. De vrijdag stond in het teken van “Zomer in Gelderland”. En Emst zou Emst niet zijn als er niet het meeste publiek tot deze uitzending langs de lijn zou staan. Er stonden maar liefst 1366 mensen te kijken. Tot vrijdag het meeste van allemaal. Komende week volgen nog enkele uitzendingen. Wie kent de populaire live band Jetset niet. Wat een optreden. Hoogtepunt van deze avond was een gastoptreden van niemand minder dan Tino Martin. En dan moet de zaterdag nog komen. In de verre omgeving van Emst is de groots opgezette optocht met praalwagens van buurten, groepen, verenigingen en bedrijven bekend. Duizenden mensen staan dan langs de kant. En wat was het zaterdag schitterend weer voor deze optocht. Zaterdagmiddag stond in het teken van beachvolleybal en er werd gestreden wie de schutterskoning van Emst ging worden. Manon Konijnenberg mag straks Emst vertegenwoordigen tijdens het Gemeentelijk Kampioenschap in Epe. De zaterdagavond van drie dagen Emsterfeest werd afgesloten voor een afgeladen tent met een grandioze muzikale finale met Jelle B en de coverband Popgunn. Jammer genoeg moet Emst nu weer een jaar wachten op zo’n prachtig feest.
Uitslag optocht:
Verenigingen:
Vv Emst
Muziekvereniging Prins Bernhard
Zang en Vriendschap
Bedrijven:
School de Sprenge
Muizenholletje peuterspeelzaal
Grote en kleine tractor
Buurtschappen:
Kerkhofweg
Laarstraat
Hoofdweg

Groepen:
Twee tractoren als Formule 1
Loopgroep B-Spotters
Gewoon Deurgoan
Publieksprijs:
Buurtschap Laarstraat met Rembrand
Uitslag beachvolleybal:
Minicamping ’t Hinkel
Hoofdweg
Oranjeweg
Verder is Manon Konijnenberg schutterskoning van Emst geworden

 


Beachvolleybal

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.