Veel variatie in Infomix op Radio 794 27 augustus


Op 6 en 7 september pakt Jong Gelre Heerde-Wapenveld weer groots uit met de Brommercross & het Tentfeest in Vorchten. Heeft u een crossmotor/brommer/quad/Puch/kreidler en lijkt het u leuk om mee te doen luister dan deze week naar Infomix. Daarnaast aandacht voor de Witte Tent Week in Oene, de plannen van Exspecto en verneemt van de kinderburgemeester, Noud, hoe de 1e dag van Cavente Kinderdorp in Vaassen is verlopen. Binnenkort vertrekken 32 personen naar Kenia om al fietsend een uitdaging aan te gaan om geld in te zamelen voor het Waterproject Maai Mahiu. Oftewel ‘Epe fietst voor water 2019’. Enkele deelnemers nemen plaats achter de microfoon. Tenslotte wordt stil gestaan bij een muzikaal pareltje ‘The Long Road’ van Yara Beeks en ‘Proef de Culturen’, de culturele happening bij Veluws Museum Hagedoorns Plaatse in Epe.

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.
Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.