Koffie-inloop in Bloemfontein 29 augustus


Wist je dat er wekelijks twee koffie uurtjes zijn in wijksteunpunt Bloemfontein? De mogelijkheid om met buurtbewoners samen een kopje koffie te drinken en een praatje te maken. Je bent van harte welkom op de koffie in Bloemfontein op de dinsdag- en donderdagochtend. De koffie is klaar vanaf 9.30 tot ongeveer 11.00 uur. Er is een gastvrouw of gastheer aanwezig om je welkom te heten en je van koffie te voorzien. Een kleine groep bezoekers gaat ook altijd met elkaar sjoelen. Ook daaraan kun je meedoen. Ongeacht of je uit de buurt komt of niet: je bent van harte welkom om in het wijksteunpunt een kopje koffie te komen drinken. De toegang is gratis en je betaalt alleen maar voor je consumptie.

Voor informatie kun je terecht bij: Wijksteunpunt Bloemfontein. Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-67 67 67.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.