Geslaagde Jongdierendag Kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken in de Rank


De prijzen die dit jaar vielen bij de keurmeester mevr. H.E.A. van der Velde waren voor het mooiste konijn in de A klasse een Pool roodoog van dhr. H. Boone met 96 punten, in de B klasse was de prijs voor ons lid H.J. Smit met een Havanna dit dier kreeg 95.5 punt. Bij keurmeester G.M. de Vries was het mooiste konijn in de A klasse van J.R. van Westerveld met een Parelfeh. In deze B klasse was de prijs voor G. Palm met een kleurdwerg in de chinchilla kleur en kreeg het predicaat 95.5. Bij de hoenders was de prijs voor J. Breden met een van zijn mooie Brahma’s in de kleur koekoek en werd beoordeeld met 96 punten.G. Steenbergen had met zijn Barnevelderkriel dubbel gezoomd de mooiste in de dwerghoender klasse en behaalde daarmee ook 96 punten. Voor de ingezonden hoenders was keurmeester W. Voskamp uitgenodigd. Sierduiven waren er dit jaar ook te bewonderen, daar was F. de Nijs met een Duitse schoonheidspostduif blauw geband, de gelukkige die in de prijzen viel bij keurmeester A.H.P.J. Brouwers die deze duif beoordeelde met 96 punten. Om ongeveer 15.30 uur werd de dag beëindigd en om 16.30 uur was de Rank weer schoon en netjes opgeleverd. In november houden de leden van Kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken hun clubshow ook in de Rank Torenstraat 15 Vaassen op 1 en 2 november 2019.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.