“Bart Kamphuis” Regelmatigheidsrit van wielerclub “Houdt de Ketting Strak”


Zondag 8 september a.s. wordt voor de leden van wielerclub “Houdt de Ketting Strak” uit Emst de “Bart Kamphuis” regelmatigheidsrit verreden. Bij de “Bart Kamphuis” rit moeten alle tellers en telefoons ingeleverd worden bij de jury, want voor de deelnemers is de afstand onbekend. Wel moet vooraf gezegd worden met welk een gemiddelde ze de Bart Kamphuis willen rijden. Men moet dus puur op het gevoel rijden. Achteraf wordt dan de afstand bekend gemaakt en de juiste tijd, behorend hij het opgegeven gemiddelde.
Bart Kamphuis was één van de oprichters van wielerclub “Houdt de Ketting Strak” en veel te vroeg overleden. Als herinnering aan Kamphuis wordt ieder jaar deze rit verreden onder de leden. Start en finish zijn bij de Emsterie aan de Hoofdweg in Emst. De renners vertrekken gezamenlijk en dat zal zijn om half tien. De deelnemers worden verzocht om negen uur aanwezig te zijn. Deze rit telt mee voor het toerkampioenschap 2019 en aan kop van dit kampioenschap is het zeer spannend in de tussenstand.
Zie verder www.hdks.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.