Schildervakantie op de Veluwe met Catherine Gathier


De schildervakantie Veluwe is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Catherine zorgt ervoor dat deze vakantie voor iedereen toegankelijk is. Tijdens de schildervakantie wordt er ’s morgens tussen 9:00 uur en 13:00 uur lesgegeven. Je bepaald zelf je eigen werkstijl, maar er wordt aandacht besteed aan een aantal onderwerpen en technieken. Je volgt gedegen schilderlessen waarvan je écht wat zult leren. Naast het schilderen op locatie, komen ook andere onderwerpen (bijvoorbeeld bloemen schilderen, venstertjes, potterie en het schilderen van tuinen) aan bod. Je bepaalt je eigen werkstijl, er is plaats voor zowel realisme als voor een wat abstractere stijl.

De middag is vrij te besteden. Voor alles geldt: niets is verplicht. Het is je vakantie en vrijetijdsbesteding. Genieten is het belangrijkste.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.