Kaarten maken in Bloemfontein 18 september


Op woensdagmiddag 18 september worden er weer kaarten gemaakt in het wijksteunpunt Bloemfontein, Wetstraat 12 in Vaassen. Om 14:00 uur begint deze activiteit. Iedereen is van harte welkom.  
Deze activiteit wordt begeleid door Corrie van den Oosterkamp en Stien Brummel. De kosten bedragen 2 euro per keer, dit is exclusief consumptie. Het materiaal wordt verzorgd door Corrie. De vervolgbijeenkomsten zijn gepland op 30 oktober en 27 november van 14.00 tot 16.00 uur. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen aan deze activiteit. Je kunt je aanmelden via de mail k.vandenberg@koppelswoe.nl of bel naar 06-36 13 21 40. Aanmelden kan tot 12 september. Voor informatie kan men terecht bij Karien van den Berg.
Kijk ook op www.koppelswoe.nl 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.