Smartphone mee voor de Achterin de Platenkast Popquiz 3 november


Op 3 november 2019 presenteert Facebook-community Achterin de Platenkast een primeur tijdens hun jaarlijkse popquiz in De Wieken in Vaassen. Tijdens die quiz mogen de teams voor het eerst hun smartphone gebruiken. Niet om de liedjes te raden uiteraard. Maar om mee te doen met de twee interactieve rondes. Een nieuw onderdeel in de Achterin de Platenkast Popquiz, dat mogelijk is dankzij de samenwerking met The Pub Games. Zij maken interactieve gezelschapsspellen die bijvoorbeeld in cafés of tijdens bedrijfsfeesten gespeeld kunnen worden en zijn vooral actief in de regio Amsterdam. Tijdens de Achterin de Platenkast Popquiz kunnen de deelnemers kennis maken met deze nieuwe spelvorm. Ben je nieuwsgierig en wil je meedoen met een team (max. 5 personen)? Stuur dan een e-mail naar  popquiz@achterindeplatenkast.com of laat het weten met een berichtje via  www.facebook.com/achterindeplatenkast. Deelname kost € 5 per team en de quiz begint om 14.00. 

Over Achterin de Platenkast 
Begonnen als een blog in januari 2015 is Achterin de Platenkast uitgegroeid tot een community die inmiddels gevolgd wordt door meer dan 400 muziekliefhebbers op Facebook, Twitter en Instagram. Je kunt er meedoen met de doordeweekse quiz Raad het Plaatje, jouw vergeten platen delen, de blogs volgen en de vele verschillende rubriekjes lezen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.