Informatiemiddag Vergeetachtigheid, Wat kun je er aan doen? 4 oktober


Naarmate mensen ouder worden gaat het geheugen vaak minder goed werken. Wat hoort bij normale vergeetachtigheid en wanneer moet je denken aan een ziekte, een vorm van dementie? Hoe houd ik mijn geheugen fit en welke voorzieningen zijn er om je te ondersteunen in de gemeente Epe? Op vrijdagmiddag 4 oktober organiseren het Geheugensteunpunt Epe/Vaassen en Alzheimer Oost Veluwe een informatie middag met nuttige tips. De middag vind plaats in De Hezebrink, Ds. Van Rhijnstraat 69. De middag start om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Iedereen is welkom.
Voor informatie over deze middag kunt u contact op nemen met Jeannet Kamphuis, coördinator Geheugensteunpunt Epe/Vaasen via: epe@hetgeheugensteunpunt.nl of 06 28677999.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.