Pleinmarkt voor Kunst, Cultuur en Welzijn 14 september


Op zaterdag 14 september zullen ruim 40 organisaties die zie bezighouden met kunst, cultuur en welzijn zich presenteren tijdens de jaarlijkse Pleinmarkt. De feestelijke opening zal worden verricht door Heidi Bakker van Veluws Museum Hagendoorns Plaatse .  Om 11:30 uur en om 13:30 uur is er in de Grote Kerk een verhalenverteller die een spannend verhaal vertelt over een draak die leeft in de klokkentoren.  De Pleinmarkt is bedoeld voor de hele gemeente Epe en biedt aan verenigingen, stichtingen, 
niet- commerciële instellingen en organisaties op het gebied van Kunst, Cultuur en Welzijn de gelegenheid zichzelf te presenteren.  De markt wordt jaarlijks samen georganiseerd door Cultureel Platform Epe, Stichting Welzijn Ouderen/Epe, Koppel in Opvang en Welzijn en Cultuurplein Noord Veluwe.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.