Klassiek in de Kerk Academie Muzikaal Talent


De Academie Muzikaal Talent (AMT) in Utrecht is een opleiding  met maximaal 25 leerlingen, die jong muzikaal talent voorbereidt op een succesvolle studie aan een conservatorium. De AMT staat open voor alle instrumenten en vindt een gastvrij onderkomen in het Utrechts Conservatorium. Directeur Erika Waardenburg is zelf een ervaren en internationaal leidend harpdocent. In de 15 jaar van haar bestaan is de AMT uitgegroeid tot een opleiding van nationale faam. Leerlingen vallen regelmatig in de prijzen bij nationale jeugdconcoursen als Prinses Christina Concours, Nederlands Vioolconcours en Cellobiënnale, en bij internationale concoursen. Tijdens het concert in Epe zullen verschillende leerlingen van de AMT zich aan het publiek presenteren. Variërend in leeftijd van 10 tot 18 jaar brengen zij een afwisselend programma, met werken voor diverse instrumenten. Meer informatie over hen vindt u hier.

bij de toegangsprijs is een consumptie inbegrepen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.