Blok EVC investeert in jeugd!

Een veel gehoorde uitspraak is  “de jeugd heeft de toekomst”. Dit geldt ook voor sportverenigingen; geen jeugd geen toekomst. Het bestuur van de volleybalvereniging Blok EVC zet deze woorden om in daden. Een 15-tal jeugdspelers van de vereniging worden klaar gestoomd om assistent trainer/coach te worden. De jeugdspelers worden hierbij begeleid door trainers en spelers binnen de vereniging. Deze jongens en meiden gaan aan de slag om bij de trainingen en wedstrijden van de mini’s van Blok EVC, ondersteuning te geven. Voor deze job kregen de jeugdleden een officieel trainers/coach shirt aangemeten. 

Foto, Van links naar rechts en van boven naar beneden: Luc Gerrits, Yorick Versluis, Julia de Nijs, Roos Brummelkamp, Julianne van Houten, Chiara Sapulette, Judith van Werven, Julia Doornbos. Naomi Visch, Rachel Zweekhorst, Asude Serkaya, Ton Hollak (opleider), Sander Glas, Jens van Houten, Lya van der Haar, Bo Prang. Afwezig op de foto: Inari Sappulette, Denise Janssen en opleiders Dirk, Robert, Marja en Leoni.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.