Uitslag HV de Cannenburgh


Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober werd na lange tijd weer op onze vernieuwde accommodatie bij HV de Cannenburgh een KNHS wedstrijd verreden. De wedstrijd was een groot succes door al onze vrijwilligers en onze prachtige accommodatie. We zijn ook erg vereerd om zulke mooie complimenten te mogen ontvangen van de deelnemers. Ook een aantal van onze eigen leden deden mee en lieten zich van hun beste kant zien. Op zaterdag begon het succes in de klasse B paarden. Britney van Delden wist met haar paard Unlimited een 3e prijs te behalen met 193,5 punten. In de andere proef behaalde ze 189 punten. Ilse Dijkkamp scoorde met haar paard Abel twee winstpunten met twee keer 186,5 punten. In de gecombineerde rubriek L1/L2 dressuur paarden was er een om en ommetje voor Sabina Mannai (L1) en Christel Jansen van der Sligte. Sabina behaalde in de eerste proef een 1e prijs met 196,5 punten met haar paard Finesse. Christel reed hier met Hazzle Woods naar 194,5 punten. In de tweede proef was het Christel die de 1e prijs mee naar huis nam met 202,5 punten. Op zondag begonnen we met de hoogste klasse ZZ-Licht. Lydian Stoop behaalde in deze rubriek met haar paard Cayro een 2e prijs met 214 punten. In de klasse L2 dressuur was er voor Isabel Bijsterbosch en haar paard Beaujolette een 1e prijs met 186 punten.  Tot slot was het Baukje van de Broek in de klasse B die twee maal de overwinning mee naar huis mocht nemen. Met haar paard Silver Thaqib behaalde ze 191 en 181 punten.
Onze volgende wedstrijd zal verreden worden op zaterdag 2 en zondag 3 november!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.