Ben Heart Foundation


Met deze prachtige woorden zet de Ben Heart Foundation, opgericht en geleid door Ben en Ineke Kratzsch, zich in voor kleinschalige projecten ten behoeve van kinderen/alleenstaande moeders op Bali. Sinds de oprichting in 2003 zijn er door de stichting al vele projecten gerealiseerd.  Het jaar 2019 staat in het teken van het realiseren van een nieuw dak voor het Kinderhuis “Grace”. U kunt ons Helpen met Helpen om het dak voor deze kinderen te realiseren door op onze Jaarlijkse “Friends for Friendsdag” aanwezig te zijn. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan het dak en de Foundation. Deze “Friends for Friendsdag” wordt dit jaar gehouden op  Zondag 27 oktober a.s. 14.00 – 19.00 uur in  Zaal De Stolp, Violierenplein 101 in Apeldoorn Als u komt, dan beleeft u een geweldige middag met live-optredens van:Allround Band HOT-NEWS, Duo Ginger, Entertainer-zanger Ben Heart, Dansgroep HAWAIAN FANTASY, Showdanser uit Bali Edy Ketut en een “Mystery Guest”, bekend van radio en TV. U kunt dansen op de muziek maar ook luisteren. Er wordt een film getoond over het werk dat verricht is op Bali in de afgelopen maanden van 2019. Er zijn kraampjes met Indische snuisterijen en u kunt genieten van heerlijke Indische gerechten.
Uw toegangskaarten kunt u reserveren via Facebook of
telefonisch: 0620038215 of per email:    inekekratzsch@gmail.com.
Dresscode advies: Rood
Wij hopen dat u met velen komt en kijken ernaar uit om u op deze dag te ontmoeten

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.