Blaaskwintet Bliss komt naar het Kulturhus EGW.


Op zondagmiddag 3 november kan men genieten van het muziekcollectief Bliss. In de prachtige Prinszaal van het Kulturhus in Epe bouwen de leden, bestaande uit Betty Ekas, Edzard Kuipers, Peter de Vrijer, Jasper Arts en Pieter de Oude een eigen feestje op hun blaas- instrumenten en u bent van harte uitgenodigd! U kunt kennis maken met alle mogelijke combinaties van de 5 instrumenten. Ze brengen swingend muziek van Brahms, Beethoven, Mozart, maar ook van Savelieve en de bekende Erik Vloeimans ten gehore. Het enthousiasme van dit prille Bliss-5-tal is aanstekelijk, kom het meemaken! Aanvang 15.00 uur, entree is 8,50.

Meer informatie over de activiteiten in Kulturhus EGW? Bezoek de facebookpagina www.facebook.com/kulturhusegw of surf naar de internetsite www.kulturhusepe.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.