Pupil van de week bij KCVO tegen Albatross: Hugo Splinter


Zondag 20 oktober speelt KCVO thuis tegen onze gasten van Albatross uit Ugchelen en hierbij is Hugo Splinter de Pupil van de week. Hugo Splinter is 10 jaar en speelt rechtsachter in de JO11-2. Via de WorldCup en aantal jaren de JO9 speelt hij nu bij de JO11-2. Onder leiding van leiders Duncan en Dani worden hem de voetbalvaardigheden geleerd. En getalenteerd is Hugo wel, een harde werker en een echte verdediger. Hij is zelfs vorig seizoen kampioen geworden! Hugo zit op de basisschool Gerardus Majella, in groep 7. Hij vindt gym het leukste op school, ook omdat de kinderen aan het einde van de gym mogen bepalen wat ze willen doen. Hugo heeft één zusje, Emma. Buiten het voetballen bij KCVO, speelt hij veel buiten met zijn vrienden Thijs en Tijn.  En natuurlijk is de PlayStation 4 ook één van zijn hobby’s. Hugo heeft een hekel aan boerenkool maar voor een lekker patatje mag je hem midden in de nacht wakker maken. Op de vraag wat zijn favoriete club in Nederland is, antwoord hij direct :”Ajax!”. Dat komt ook omdat zijn vader er ook voor is. Over de landsgrenzen is Barcelona zijn favoriet, omdat Messi daar in voetbalt. De speler van KCVO 1 kent hij nog niet zo goed en daardoor kon hij nog geen favoriete speler noemen. Hij voorspelt wel dat KCVO met 2-1 gaat winnen. Dat zal de eerste overwinning worden voor KCVO 1 dit seizoen. Hopelijk heeft hij gelijk. En op de vraag of hij het spannend vindt, antwoord hij “NEE”, hij laat alles op zich af komen en is dus erg relaxt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.