Supermarktsafari’s in samenwerking met de scholen en Albert Heijn Epe en Vaassen


De eerste supermarktsafari’s in de gemeente Epe zijn een feit! Erg leuk en leerzaam voor de kinderen (maar ook voor ons). Op dinsdag 1 oktober waren de eerste Supermarktsafari’s voor de kinderen van basisschool De Sprenge Vaassen. Mooi om het enthousiasme bij de kinderen (en juffen) te zien. Er werd door de kinderen heel goed samengewerkt bij de verschillende opdrachten. Ontdekken en proeven, wat is een gezond ontbijt, etiketten lezen, hoeveel groente wordt eigenlijk aanbevolen bij het avondeten, hoeveel suiker zit er in frisdrank? Het komt allemaal aan bod tijdens de Supermarktsafari. Er zijn inmiddels nog een aantal scholen die hebben aangegeven op Supermarktsafari te willen met de kinderen. Een aantal data staan al vast. Het aanbod van de Supermarktsafari geldt overigens voor alle scholen in de gemeente. Wij vinden het in elk geval leuk dat er veel vraag naar de Supermarktsafari’s is en dat we de activiteit in samenwerking met de scholen zo een vervolg kunnen geven.

Ook op Supermarktsafari met een klas? Neem contact op met onze collega Larisa, l.brinkhoff@koppelswoe.nl

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.