Garagebedrijf Pals schrijft mooie order bij Apeldoorns aggregatenbedrijf


APELDOORN/VAASSEN –
Garagebedrijf Pals uit Vaassen heeft onlangs weer een bijzondere order geschreven. Ze leverden in één keer twee DAF-trucks aan Bredenoord Aggregaten uit Apeldoorn. Denny Testerink, transportmanager bij Bredenoord, nam de sleutels van de twee DAF XF 530 FAK-bakwagens in ontvangst van Bert Pals. “Deze mooie configuratie is samengesteld met de engineers van beide bedrijven en met de desbetreffende opbouwer (HSE uit Vaassen)”, aldus de heren. Bert Pals van het Vaassense garagebedrijf vertelt: “Bredenoord is al jaren een zeer goede klant van ons. We zijn blij dat ze dit glimmende DAF-duo bij ons hebben besteld. We hebben de nodige extra accessoires toegevoegd aan de trucks.” Zo zijn de DAF’s voorzien van een luchtgeveerde Space Cab-cabine. Ze hebben een 530 pk zware MX-13 motor. “Erin is onder andere een Xtra Leather Air-chauffeursstoel met exclusieve leren bekleding te vinden. Ook zijn er een koellade, radio met DAB, truckphone, Predictive Cruise Control, airbag in het stuurwiel en Alcoa Dura Bright-velgen aan de trucks toegevoegd.”  Verder bevat het DAF-duo een geautomatiseerde Traxon versnellingsbak, een MX Engine Brake, een ZF-intarder, een stand airco en een luxe lichtbak, aldus Bert Pals. “Over verlichting gesproken: er is voor extra zichtbaarheid ook nog diverse led-verlichting aan de buitenkant van de truck gemonteerd.”  De cabine is gespoten in de welbekende Bredenoord huisstijl. Denny Testerink vertelt waar het DAF-duo zoal voor gebruikt gaat worden: “De voertuigen worden ingezet in het (inter-)nationale transport voor de plaatsing van onze aggregaten et cetera.” 
Over Garagebedrijf Pals
Garagebedrijf Pals begon in 1965 met de handel in gebruikte vrachtwagens en onderdelen. Het bedrijf is in ruim vijftig jaar tijd uitgegroeid tot een breed georiënteerde onderneming en betrouwbare partner van (inter)nationale transportondernemingen en eigen vervoerders. De dienstverlening omvat de verkoop, aankoop, verhuur en leasing van transportmiddelen. Daarnaast verzorgt men (APK)keuringen en reparaties en schadeherstelwerkzaamheden. Het Vaassense garagebedrijf is sinds dit jaar officiële partner voor de TruckAcademy van het Deltion College in Zwolle.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.