Ondernemersevent Epe: voor en door ondernemers, samen met de gemeente


Ben je ondernemer in de Gemeente Epe? Kom dan op dinsdag 12 november naar de Grote Kerk, Beekstraat 1A Epe om zakelijke inspiratie op te doen. Ondernemersevent Epe is dé plek daarvoor. Enthousiast. Ongedwongen. Humoristisch. Voor alle ondernemers in de gemeente Epe. Met een netwerkborrel na afloop! Vanaf 19.00 uur is er koffie/thee met een kleine infomarkt. Na de opening door wethouder Visser presenteren 3 lokale initiatieven zich. Hoogtepunt van de avond is Jan van Setten. Hij is een veelgevraagd spreker, auteur en expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap.

Jij komt toch ook? Meer informatie en aanmelding http://www.ondernemerseventepe.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.