VIOS VROUWEN 2 EN 3 BEDANKEN SPONSOR (GRAND) CAFÉ DE TOREN.

Sinds dit seizoen zijn er maar liefst drie vrouwenteams bij c.s.v. VIOS Vaassen. Er is al jaren 驮 vrouwenteam en na een succesvolle wervingsactie is er nu ook een vrouwen 2 en vrouwen 3 gevormd. Uiteraard willen de dames er verzorgd bij lopen op de zaterdag en zijn zij op zoek gegaan naar een sponsor. Lang zoeken was het niet, want het ֮der Ozdemir van (Grand) caf頤e Toren die hier wel aan mee wou werken. Ondanks dat het leden aantal bleef stijgen, is ֮der de dames trouw gebleven. Ondertussen lopen er elke zaterdag ruim 32 vrouwen in een prachtig trainingspak van de sponsor. Hoe kun je een sponsor beter bedanken dan met alle dames en begeleiding een hapje te gaan eten bij de sponsor zelf. Op woensdagavond 3 december zat de Toren vol met vrouwen die hebben genoten van een heerlijk diner.  Hier werd een kleinigheidje overhandigd aan ֮der en bleef het nog lang gezellig. 

(Grand) cafe Toren, nogmaals enorm bedankt voor de sponsoring! De dames komen snel nog weer eens een borrel drinken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.