Herfst- & Winteruitjes Koppel-Swoe: Workshop zilveren ring/hanger maken

 
Een enthousiaste groep vrijwilligers van Koppel-Swoe organiseert voor 50 plussers uit de Gemeente Epe verschillende uitstapjes. Op woensdagmiddag 4 december staat er een workshop bij de zilversmid op het programma.  
Tijdens deze middag gaan de deelnemers, vanaf het Kulturhus in Epe, naar de zilversmid en gaan daar, met hulp, een eigen sieraad maken. Het is een hele uitdaging maar men zal versteld staan van het resultaat aan het eind van de workshop. De deelnemers gaan met een prachtig sieraad naar huis, een mooie ring om de vinger of een hanger om de hals. Er kan slechts met vier personen tegelijk aan deze workshop deelgenomen worden. De eerste workshop staat gepland op 4 december van 13.00 uur tot 17.00 uur. Bij veel belangstelling wordt de workshop ook ‘s morgens gegeven of eventueel op donderdag 5 december. Het is aan te bevelen om vooraf alvast na te denken welk soort sieraad de voorkeur heeft.
 
Ook zin om creatief bezig te zijn? Aanmelden kan tot 27 november bij Koppel-Swoe 0578-676767. De kosten bedragen € 55,00 per persoon. Voor meer leuke uitstapjes zie de website van Koppel-Swoe: www.koppelswoe.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.