MessAgedienst met gospelband Seven in Vaassen

Op zondag 17 november 2019 wordt om 19.00 uur een laagdrempelige MessAge-dienst in de Dorpskerk georganiseerd. Voorganger in deze dienst is Willem Wilbrink uit Lieren. Gospelkoor Seven uit Heerde zal muzikale medewerking verlenen en de samenzang begeleiden. Het thema van de dienst is: “Buigen of Barsten”.  De voorbereidende commissie heeft nu eens geen dominee gevraagd om voor te gaan. Willem Wilbrink is namelijk docent aan de christelijke scholengemeenschap de Noordgouw in Heerde. Hij heeft een enorme passie voor zijn geloof en geeft aan dat hij vanaf zijn 17e mensen vertelt hoe geweldig het is dat God in mensen gelooft. Hij wil geloven als een kind en ervaart het als een compliment dat een aantal mensen vinden dat hij zich ook zo gedraagt. Hij neemt rustig ferme stellingen in, want zijn favoriete niet-christelijke lied is “Hand in hand, de kameraden”. Aan het einde van de avond drinkt hij graag een Westmalle Tripel en of dat ook de reden is dat hij het liefst het eerste lesuur vrij is mag ieder zelf invullen. Gospelband Seven zal een aantal van nummers ten gehore brengen en de samenzang begeleiden. De band bestond oorspronkelijk uit zes leden, die het belangrijk vonden dat God ook een plaats in hun band moest hebben en daardoor kozen ze de naam Seven. De band wil mensen inspireren en motiveren met hun teksten en muziek. Ze willen ermee uitdragen wat geloof voor hen betekent, niet alleen in goede, maar ook in slechte tijden.

Vanaf 18.30 uur is de Dorpskerk open en staat de koffie, thee en fris klaar. Dan is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan met leden van de werkgroep. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.