Ook in Vaassen open huis dagen van Israëlproducten

Regelmatig zijn er vanuit het Israël Producten Centrum uit Nijkerk open huis dagen voor de verkoop van producten uit Israël. Ook de familie Brummel uit Vaassen doet hier aan mee. U kunt dan bij hen in de winkel “Mayiem Chayiem” komen om deze producten te bekijken of te kopen. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee. Er is van alles te koop, zoals sieraden, handdoeken, aardewerk, kaarsen, kruiden, schoonheidsproducten, speelgoed, diverse soorten wijn, werkelijk te veel om op te noemen. De allernieuwste producten uit de folder zijn op voorraad. Met uw aankoop steunt u de kleinschalige projecten in Israël. Aartje en Jan zijn afgelopen jaar voor twee maanden naar Israël geweest om daar bij Aleh in de Negev woestijn, te helpen als vrijwilliger. Ze hielpen mee om kinderen en jong volwassenen die een meervoudige beperking hebben te verzorgen. Deze kinderen die veelal aan een rolstoel gekluisterd zitten en eigenlijk niets kunnen, maken tijdens hun dagbesteding diverse mooie artikelen, zoals wandhangers, sjaaltjes, kaarten, ringen enz. en ook deze artikelen kunt u voor een redelijke prijs in de winkel “Mayiem Chayiem” in Vaassen kopen. Dit zijn hele leuke artikelen om iemand kado te doen voor bijvoorbeeld een verjaardag, sinterklaas of de feestdagen, en tevens helpt u daarmee de kinderen van Aleh in Israël. De open dagen zijn dinsdag 19 november van 09.00-15.00 uur, woensdag 20 november van 18.00-20.00 uur, donderdag 21 november van 13.00-20.00 uur, vrijdag 22 november van 09.00-12.00 uur, dinsdag 26 november van 09.00-15.00 uur en donderdag 28-november van 15.00-20.00 uur. Mocht u deze dagen niet kunnen en toch belangstelling hebben neem dan contact op met Aartje en Jan Brummel, Apeldoornseweg 27 in Vaassen, telefoon 0578-573145

Op de foto ziet u enkele producten die door de kinderen in Aleh zijn gemaakt

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.