Dickens Orkest Emst maakt zich klaar voor Dickens Tour 2019


Binnenkort starten de enthousiaste muzikanten van het Dickens Orkest Emst met de voorbereidingen van de Dickens Tour 2019. De repetities staan reeds gepland en een aantal optredens zijn al geboekt. Vanaf 13 december is het prachtig uitgedoste orkest te horen, te zien en te bewonderen in o.a. Heerde, Apeldoorn en Vaassen. Ook Meppel staat dit jaar wederom op het programma. Op de website van muziekvereniging Prins Bernard Emst staat de agenda van de komende optredens. Ook vindt u er een greep uit het repertoire en een aantal mooie foto’s om alvast in de Kerst- en Dickenssfeer te komen. Voor boekingen en meer informatie kunt u uiteraard ook terecht op deze site: www.prinsbernhardemst.nl .

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.