Najaarsconcert Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid Epe


Op zaterdag 9 november heeft accordeonvereniging Kunst Na Arbeid uit Epe haar Najaarsconcert in het Dorpshuis” De Hezebrink” in Emst verzorgd. Belangstellenden en donateurs genoten van een avond met zeer gevarieerde muziek. Het Recreanten- en het A-orkest staan allebei onder leiding van de nieuwe dirigent Leo van Lierop. Het A-orkest beet het spits af op dit concert met het nummer Pavane en speelde vervolgens de Sinfonische Suite. Na een changement speelde het Recreantenorkest twee nummers, de tango “Villosa”en de Märchen-Sinfonietta. Voor de pauze werden 2 leden uit het A-orkest gehuldigd. Jannie Nitert is 50 jaar lid en Elly Leusink 60 jaar van de vereniging. Na de pauze startte het Recrantenorkest, zij speelden Elvis Selection, Barocco, Summertime en het afsluitende nummer De Wielewaal. Na weer een changement speelde het A-orkest het laatste deel van de avond Andantino, Alcazar en een selectie uit de bekende film ”The Godfather”. Ter afsluiting speelden beide orkesten samen de Gabriella’s Song, het bekende nummer van de film “As It Is in Heaven”. Kunst Na Arbeid kan terugzien op een zeer geslaagd najaarsconcert, het was een mooie muzikale avond waarvan wederom heel veel mensen hebben genoten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.