Koekoek neemt afscheid van een icoon

Rob Hein, met z’n 77 jaar, humor en sportiviteit de favoriete collega van menigeen.  Afgelopen dinsdag werd er afscheid van hem genomen. Want  ondanks dat hij de pensioengerechtigde leeftijd al lang voorbij was, werkte hij nog wekelijks bij De Koekoek. Op dinsdag en vrijdag gaf hij de sportlessen in de sporthal aan de 55-plussers en de 70-plussers. En dat deed hij met verve. Dat Rob niet alleen de harten van zijn collega’s heeft gestolen, maar ook die van zijn sporters was dinsdag overduidelijk. Bijna allemaal waren ze aanwezig bij zijn afscheid. Rob gaat namelijk stoppen met het geven van de sportlessen. Dit omdat hij gaat verhuizen naar Rotterdam. Met een grote taart, veel cadeautjes en mooie woorden kreeg Rob het afscheid dat hij verdiende. Hij mag lekker met zijn vrouw gaan genieten van zijn pensioen. De lessen van Rob worden overgenomen door Jorian en zullen allemaal op dinsdag worden gegeven. Vanaf januari ziet het programma er als volgt uit: dinsdag 08.45 –09.45
uur (70+) en dinsdag 09.45 – 10.45 uur (55+). Iedereen die een keertje mee wil doen is van harte welkom!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.