7 December in Speuldeuze & Praotstoel794

7 December in Speuldeuze & Praotstoel794Erik Daems hef disse zaoterdag weer ‘n mooie lieste met streektaal meziek uut Limburg en Braobant. Met ok noe weer wat jongeluu die de streektaalmuziek hebt evunnen. uutdraegen. Om 10 uur neemt Gert Roelofs de techniek over voor de Praotstoel en zorgt dat het geluid mooi in de huiskamerskomt. Wij beginnen om 10 uur met Jos Melenhorst die ons bijpraat over de zoektocht naar verkeersregelaars voor de Avondwandel 4Daagse 2020 in Heerde. Daarna hebben we de interim-voorzitter van AV de Gemzen, Reint Scholten, in de studio die ons bijpraat over het toch wel bijzondere jubileum jaar van deze atletiekvereniging. Hoe kan een florisante vereniging zo uit de bocht schieten door interne strubbelingen. Maar de belangrijkste vraag; of er weer positieve ontwikkelingen zijn, horen we graag. Om 11:00u praten we met Helga Ede van het Ros Beyaert over de zoektocht naar vrijwilligers die kunnen helpen bij de ruiters met een beperking. Een leuke bezigheid die plezier en voldoening geeft voor alle betrokkenen. We hebben nog een onderwerp in behandeling en hopen woensdag meer te weten.
Natuurlijk heeft onze vaste waarde, Hetty Kolkman ook nu om ongeveer 11:40u haar EvenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken vanachter de stamtafel. Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over wijzigingen in het programma.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!
En ook op de website WWW.RTV794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.