Vaassens Kerstevent

Op zaterdag 14 december pakken de Vaassense ondernemers flink uit in het centrum van Vaassen! Bijna alle Vaassense ondernemers doen met deze gezellige dag mee, die begint om 12:00 uur en eindigt om 16:00 uur. In het centrum van het dorp is veel te beleven met o.a. veel livemuziek, lekkere eettentjes, gezellige verkoopkramen, kerstboomwerpen, marshmallows roosteren en kinderactiviteiten! Kortom volop gezelligheid in Vaassen. Hou dus 14 december vrij in uw agenda, want wij gaan knallen van twaalf tot vier!  Natuurlijk komt ook de kerstman gezellig langs in de Dorpsstraat en uiteraard deelt hij aan de allerkleinsten een presentje uit. Samenwerking met de kerstmarkt. Omdat dit jaar het Vaassens Kerstevent tegelijk met de Kerstmarkt bij kasteel de Cannenburch valt, is er een samenwerking tussen beide evenementen. De funbus rijdt deze middag tussen beide evenementen, zodat u niets hoeft te missen.

Graag tot ziens op het Vaassens Kerstevent!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.