Uitslag HV de Cannenburgh 1-7 december

Op zondag 1 december startte Christel Jansen van der Sligte in Brummen. Met haar paard Hazzle Woods behaalde ze in de klasse M1 dressuur 183,5 punten. Op zaterdag 7 december kwam deze combinatie aan de start op de 2e selectie  paarden dressuur in Wezep. Daar behaalden ze 182,5 punten. De zusjes van Bennekom startten op zaterdag 7 december op de 2e selectie springen pony’s in Hierden. Madelieke sprong met haar pony Romeo in de klasse B cat. D/E een foutloos basisparcours, maar kregen in de barrage helaas last van een pechbalk. In de 2e ronde was er een foutloos parcours met 70 stijlpunten. Lievette reed mee in de klasse L cat. D/E met haar pony Des El Grande. Ook zij sprongen een foutloos basisparcours, maar ook bij haar viel er een balk naar beneden in de barrage. In de 2e ronde behaalden ze wel een mooie 3e prijs! Marije Huiskamp startte op zondag 8 december in Beemte Broekland. In de klasse M1 dressuur pony’s behaalde ze met Nia Domo’s Charmeur twee mooie winstpunten met 183 en 188 punten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.