“Supergaaf” optreden Beatles Revival Band in Emst.

Wie kent ze niet, de Beatles? Met The Beatles Revival Band uit Praag komt de muziek van deze legendarische band weer tot leven De bandleden zorgen voor een bijna perfecte gelijkenis met John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr: hetzelfde kapsel, dezelfde kleding en gebruikte instrumenten. Toch is het vooral het live geluid van The Beatles Revival dat niet is te onderscheiden van het originele en authentieke geluid. Deze tribute band wordt steeds populairder en overladen met positieve recensies. Want wat een geweldig optreden was het zaterdag in de Blue Sky in Emst. Alle bekende liedjes, zoals Help, I Want to Hold Your Hand, Come Together, Yersterday, Let It Be, Hey Jude, werden ten gehore gebracht. De Beatles Revival Band was zaterdag dan ook in topvorm. Zoals de bandleden uit Praag na afloop dan ook zeiden dat dit één van hun beste optreden was van de afgelopen periode. En dat kon Minie de Weerd uit Terwolde volmondig beamen. Als je de ogen dicht doet, dan hoor je werkelijk geen verschil tussen de Beatles van destijds en deze band. Met name die gitaren. Supergaaf. Wat heb ik genoten, zegt Minie.
Na het optreden in Emst vertrokken ze richting Praag om volgende week weer elders op te treden ergens in Europa. Want ze treden op in heel Europa. Maar ze komen ook weer terug naar Nederland. Zo treden ze 5 mei 2020 op tijdens het grote Bevrijdingsfestival in Oosterbeek. Daarvoor zijn ze al eerder in Nederland te bewonderen in Heiloo, Noordwijk, Oosterwolde en Doorwerth.

Henk Boeve

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.