Goede doelen en meer… in Infomix op RTV 794

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur. Vanaf aanstaande donderdag kunnen de verzamelaars die het Jumbo album nog niet compleet hebben in Villa Jacoba om de missende plaatjes te ruilen. Het programma staat stil bij deze verzamelkoorts maar ook bij de 5e editie van een liefdadigheidsavond van Stichting Hollands Benefiet in Heerde met Join4Energy als goed doel. Op 12 en 13 juni vindt in Heerde de 3e editie van de Samenloop voor Hoop plaats. Een vooruitblik op de Kick-off aanstaande vrijdagavond in dorpshuis de Heerd te Heerde. Uiteraard ook aandacht voor 11 jaar You’ve got Talent en de 21ste uitgave van het Nieuwjaarsjaarconcert georganiseerd door de Rotary Club en Inner Wheel in de Grote Kerk te Epe.

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 16.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.
Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.