Kaarten maken in de Hezebrink

Zelf een persoonlijke wens, verjaardag, beterschap, of zomaar een kaartje maken om te versturen als blijk dat je de ander zeker niet bent vergeten.Op dinsdagmiddag in de even weken kun je dit van 14:00 – 16:00 uur doen in dorpssteunpunt de Hezebrink aan de Ds. van Rhijnstraat 69 in Emst. Het benodigde materiaal is aanwezig, wel is het handig om een eigen schaar mee te nemen. De kosten bedragen 2 euro, dit is exclusief  consumptie. Iedereen is van harte welkom maar er kunnen maximaal 12 personen deelnemen aan deze activiteit.

Je kunt je voor deelname aanmelden in het dorpssteunpunt of via e-mail bij k.vandenberg@koppelswoe.nl .

Voor informatie kan je terecht bij dorpssteunpunt de Hezebrink via Koppelswoe telefoon 0578-676767

Contactpersoon: Karien van den Berg mail:  k.vandenberg@koppelswoe.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.