Culturhus EGW Epe Cultureel Café Shantykoor Qua Patet Orbis

Het Shantykoor Qua Patet Orbis is een gezelligheidskoor, bestaande uit leden van het Contact Oud Mariniers Veluwe. Dit koor is in 2005 opgericht. Dit naar aanleiding van een ‘uitje aan boord van een schip’, alwaar er op enig moment spontaan door de oud-mariniers shantyliederen werden gezongen. Omdat de leden toch al regelmatig bij elkaar kwamen om bepaalde mariniersexercities te oefenen, werd het voorstel om na het oefenen te gaan zingen, enthousiast ontvangen.
Het Shantykoor Qua Patet Orbis bestaat inmiddels uit ongeveer 24 zangers en zeven muzikanten, die verspreid over de Veluwe wonen. Om de twee weken wordt er in Uddel geoefend. Regelmatig treedt het koor op bij evenementen en in verzorgingscentra. Het repertoire is Nederlandstalig.

Aanvang: 15.00 uur
Vrij entree

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.