Cabaret Pieter Jouke ‘Gloeiende Plaat’ Kultuurhus EGW Eper Cabaret

21082017 © Thierry Schut Fotografie
delft, Pieter Jouke, portet, water, portrait

Cabaretier Pieter Jouke wil de wereld graag een stukje beter maken. Maar ja, dan zal hij die wereld eerst even beter moeten begrijpen. Dat is allemaal best lastig, want meestal leeft hij in zijn eigen wereld. Hij leeft in z’n hoofd, dat bol staat van de gedachten, hersenactiviteiten, gedachtespinsels en noem maar op. Continu vallen hem dingen op, schieten hem ideeën te binnen, slaat zijn fantasie op hol. Zijn brein kookt over van de overpeinzingen. Zijn associaties, woordspelingen en maffe gedachtes zijn zeer vindingrijk. In de voorstelling ‘Gloeiende Plaat’, die hij 31 januari in Epe gaat spelen, spuit alles eruit. Pieter Jouke kan een aardig potje rennen, maar zijn hoofd slaat nog hollender op hol. Dat weten we van ‘De Staat van Verwarring’, ‘Padoem Patsss’, de ‘Humormarathon’ en ‘Zondag met Lubach’. Maar vanaf vrijdag 31 januari weet Epe dat ook van ‘Gloeiende Plaat’.

Aanvang: 20.00 uur
Entree: 16,50 euro

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.