15 februari 2020 in de Speuldeuze & Praotstoel794

Erik Daems geet tussn 9 en 10 uur deur de Drentse treektaalmuziek zien faforieten uutzuuken. Om 10 uur gaat Gert Roelofs achter de knoppen zitten in de studio waar hij het geluid gaat beheren voor de Praotstoel. We hebben dan een aantal uitnodigingen lopen. We hopen dat wethouder Berkhoff van Heerde ons komt bijpraten, hoe hij het meepraten over de Omgevingsvisie van de gemeente Heerde ziet gebeuren. En wat er daarna mee wordt gedaan! In de gemeentes Heerde en Epe wordt door de bibliotheek Noord Veluwe dringend gezocht naar taalvrijwilligers die kunnen helpen. Wat moeten zij kunnen en wat gaan zij doen? Dat willen wij graag horen.  We horen dan een nabeschouwing over de Puzzelkampioenschappen van Vorchten die 14 februari gehouden wordt. Met kunstschilder en restaurateur Ben Aa praten wij over de eerste gelegeheid waar een avondbesteding mogelijk is op de NOVeluwe. Het is in de eerste 3 maanden maar éénmaal per maand geopend. Het hoe, wat, en waaron horen we graag van Ben Aa uit Epe. Om 11:40u is Hetty Kolkman aanwezig in de studio om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen die in het weekend en volgende week gebeuren. Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.