Thuiswedstrijd bij HV de Cannenburgh

Dit weekend stond er weer een thuiswedstrijd op het programma. Helaas gooide de storm roet in het eten voor de deelnemers op zondag. Deze dag kon helaas geen doorgang vinden. Op de zaterdag daarentegen hadden we uitstekend weer en werd er lekker gereden. Ook onze eigen leden scoorden goed! Lievette van Bennekom liet zien dat ze met Des El Grande erg veelzijdig is. Waar ze vorige week nog een ticket bemachtigde voor het NK springen, maakte ze dit weekend haar L2 dressuur debuut. Meteen waren er twee mooie winstpunten met 182 en 188,5 punten. Sabina Mannai startte met haar paard Ely in de klasse B dressuur paarden. Met maar liefst 195,5 en 200 punten vielen ze helaas net buiten de prijzen. In de klasse L2 paarden wist Marlies Kasperink beide proeven te winnen met Bambino DB! Christel Jansen van der Sligte sloot het succes van de eigen leden af door in de klasse M1 beide proeven met overmacht te winnen met haar paard Hazzle Woods. Deze combinatie behaalde 194 en 197 punten

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.